Welkom bij @TheOffice

Erkend Accountant-belastingconsulent IAB

Dynamische ondernemers willen in deze snel veranderende wereld alle aandacht richten op de groei en de ontwikkeling van hun onderneming. Ons kantoor kenmerkt zich door een professionele, flexibele en gepersonaliseerde aanpak, waardoor wij U optimaal kunnen bijstaan en U zich kan richten op het realiseren van uw doelstellingen.

Onze professionelen hebben een jarenlange ervaring in boekhouding en het leveren van financieel, fiscaal en management advies en begeleiding aan KMO's, vennootschappen, zelfstandigen en handelaars.

@TheOffice  is lid van

Wie zijn we?

@TheOffice is een organisatie waar u terecht kunt voor uiteenlopende zaken op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy.

Centraal in onze dienstverlening staat een rechtstreekse, persoonlijke benadering, waarin begrippen als betrokkenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid een belangrijke rol spelen. Graag zijn wij de vertrouwenspersoon van onze klant, waardoor wij snel kunnen inspelen op uw vragen en samen met u middels adviezen op maat kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Vandaar dat wij erkend zijn door organisaties, die een belangrijke bijdrage leveren aan en tevens een waarborg bieden voor de kwaliteit van onze dienstverlening:

  • Het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten
  • KMO portefeuille

De aanwezigheid van professionals met een langdurige en brede ervaring garandeert een optimale en passende dienstverlening.

Ons team

Agten, Ilse

Accountant Belastingsconsulent IAB

Claes, Isabel

Office Manager

Cordeel, Sabina

Management Assistant

Hillen, Carolien

Stagiair Accountant IAB

Ilsen, Lode

Gedelegeerd bestuurder

Van Den Bergh, Frank

Boekhouder BIBF

Van Loock, Gaby

Accountant, Belastingsconsulent IAB

Verstraeten, Tom

Boekhouder BIBF

Goossens, Jamie

Accountant Assistant

Wauters, Rita

Management assistant

Kantoren

Contact

@TheOffice NV 

De Robianostraat 118 bus 4

BE-2150 Borsbeek 

Tel. +32 (0)3 844 36 80 

info@atheoffice.be